CURS INOVATOR „English & DRAMA”- curs care foloseste tehnicile din arta teatrala in invatarea limbii engleze

Uncategorized

GenieUs Center sprijina creativitatea, originalitatea si pasiunea pentru limba engleza si am gasit produsul perfect, deoarece are toate ingredientele!

„ENGLISH & DRAMA” este un curs inovator care foloseste tehnicile din arta teatrala in invatarea limbii engleze, la care se adauga mult umor si buna dispozitie asigurate de dna prof/regizor Dora Barzan.

Ne face o deosebita placere sa ne asociem, atunci cand avem prilejul, cu parteneri care cred in talentul si in creativitatea elevilor. Ne bucuram sa va anuntam ca, anul acesta, GenieUs Center reia parteneriatul cu dna prof./regizor Dora Barzan, un parteneriat dedicat elevilor din Bucuresti si nu numai(cursul este online) cu preocupari si interese artistice, pasionati deopotriva de arta teatrala si de limba engleza.

Copii si adolescentii au, astfel, o noua sansa de afirmare, care le va pune in valoare creativitatea dar si cunostintele limbii engleze. Inceperea inscrierilor va fi anuntata pe site-ul nostru in curand…Asadar spunem : „Let’s start the drama in English!” 🙂