Politica inscriere/retragere

Centrul nostru va ofera posibilitatea de a participa la cursurile de pregatire pentru examenele CAMBRIDGE si IELTS, necesare atat pentru studiul in tara cat si in afara tarii, certificatele fiind echivalate atat cu proba de limba engleza pentru clasele intensiv gimnaziu( YLE-MOVERS, FLYERS, KET) si de liceu(KEY, PET si FCE, CAE, IELTS), precum si cu proba de limba straina a bacalaureatului(PET, FCE, CAE, IELTS).

Nivelurile sunt:

  • YLE( Young Learners English)-Starters(A1), Movers(A1), Flyers(A2)-elementary-intermediate- clasa aIIa- clasa a IIIa-clasa a IVa
  • KET ( Key English Test) – pre–intermediate (A2) – clasa a V-a
  • PET (Preliminary English Test) – intermediate (B1) – clasa aVI-a
  • FCE (First Certificate in English) – upper intermediate (B2) – clasa a VII-a / a VIII-a, liceu, academic-facultate
  • CAE(Cambridge Advanced in English)-advanced(C1)-liceu, academic-facultate
  • IELTS(International English Language Test)-A1, A2, B1, B2, C1, C2- liceu, academic-facultate

Cursantii care detin deja certificate Cambridge se vor inscrie automat la nivelul urmator.

Cursantii care nu detin certificate Cambridge se vor testa online pe site-ul nostru, pentru a se stabili nivelul cursantului si pentru a putea fi distribuit la cursul pentru examenul potrivit nivelului acesta.

Inscrierea se face online pe site-ul nostru prin completarea unui formular.

In urma completarii acestui formular veti primi un mail cu datele despre curs si distribuirea la grupa specifica nivelului obtinut la testul online.

Locurile sunt limitate si se vor ocupa in functie de primii inscrisi.

Cursurile Cambridge sunt impartite in doua module (aferente celor doua semestre), fiecare modul avand 40 sesiuni(sept-feb) si respectiv 40 de sesiuni(feb-iulie).

Se urmareste evolutia cursantului, se tine o legatura permanta intre parinte-profesor( aplicatie ClassDojo) si astfel se poate gasi solutia optima pentru copilul dvs.

Cursurile de YLE, KET/PET se desfasoara pe parcursul unui an scolar in timp ce cursurile de FCE, CAE, IELTS se desfasoara pe parcursul a doi ani scolari (dat fiind nivelul de
dificultate sporit).

In cazul in care profesorul nu poate sustine ora de Cambridge dintr-o anumita saptamana, aceasta se va recupera intr-un interval stabilit de comun acord cu elevii. In fiecare sesiune de curs profesorul va tine o prezenta stricta iar parintii vor fi anuntati ulterior in cazul in care copilul lor a absentat.

Participarea elevilor pe tot parcursul anului la fiecare ora de curs constituie un aspect esential in ceea ce priveste dezvoltarea aptitudinilor vizate si automat succesul in cadrul examenului final.

Cursul se va finaliza prin sustinerea examenului Cambridge in functie de nivelul ales intr-o sesiune speciala organizata numai pentru GENIE.US CENTER-Member of the British Council Exams Partnership Programme .

Va exista o simulare de examen cu scopul de a imbunatati cunostintele elevilor nostri si de a evalua cat mai corect progresul facut de acestia.

Examenele Cambridge recunoscute pe plan international sunt esentiale pentru cursantii nostri, intrucat ele atesta nivelul cunostintelor de limba engleza, faciliteaza inscrierea la facultati de renume atat in tara cat si in strainatate, sporindu-le mai ales increderea in sine si in cunostintele lor.

Va asteptam cu drag sa ne pregatim pentru obtinerea certificatelor CAMBRIDGE!

Daca un cursant doreste sa se retraga de la curs, din cauza unor situatii imprevizibile, se aplica urmatoarele reguli:

  • Daca se anunta in scris, inainte de prima lectie a Modulului , se restituie suma platita, mai putin taxa administrativa de 150 lei;
  • Daca se anunta, in scris, in primele 3 saptamani ale Modulului, se va restitui suma platita minus contravaloarea orelor predate si 150 lei taxa administrativa;
  • Taxa de curs nu se mai restituie incepand cu a patra saptamana a Modulului.