Rezultate EXCEPTIONALE la examenele CAMBRIDGE- SCOLAR AS venue, zona BANEASA

Uncategorized

Vineri, 13 august 2021, elevii care au aplicat pentru examenele Cambridge la centrul nou de la „Scolar AS” din Baneasa, au primit rezultatele atat de mult ravnite.

Reamintim ca, la initiativa fondatorului Scolar As-Dana Blandu, s-a incheiat in anul 2020 un parteneriat cu GenieUs Center-member of the British Council ADDVANTAGE programme si au fost organizate incepand cu acest an, cursuri Cambridge si s-au sustinut examene Cambridge (nivel PreA1,A1,A2,B1,B2) in luna iunie si iulie, fiind prima sesiune la acest centru.

Astfel, mai multi elevi, de la diferite scoli si licee din aceasta zona si nu numai, au avut posibilitatea ca, in data de 26 iunie si 4 iulie, sa-si testeze cunostintele de limba engleza in cadrul examenelor Cambridge organizate de GenieUs Center- member of the British Council exams programme.


A fost prima data cand s-a organizat la acest nivel, in zona Baneasa, un astfel de examen sustinut cu ajutorul GenieUs Center, in prezenta managerul SCOLAR AS, doamna Dana Blandu. Elevii au agreat acest parteneriat si desfasurarea cursurilor si organizarea examenelor, sustinand ca este o metoda mai atractiva si rezultatele sunt pe masura asteptarilor.
Toti elevii participanti au promovat examenul, majoritatea cu Distinctie si Merite, cele mai mari punctaje posibile, promovabilitatea fiind de 99,9% Pass with Merit si Pass with Distinction.

De remarcat este faptul ca elevii de gimnaziu si nu numai au realizat punctaje intre 160 si 170, ceea ce le-a favorizat obtinerea directa a certificarii pentru nivelul B2 – echivalentul probei de competenta lingvistica din cadrul examenului de bacalaureat. Rezultatele obtinute reflecta buna lor pregatire teoretica in ceea ce priveste limba engleza, dar si abilitatea de a-si pune cunostintele in practica in cadrul interactiunii directe, fata in fata.

„Felicitam pe toti candidatii care, datorita curajului si efortului depus, au obtinut astfel un certificat cu valabilitate pe viata, recunoscut international, ce le va asigura succesul in viitor. Certificatele Cambridge ajuta la admiterea intr-o universitate straina sau la primirea unei burse, reprezentand cel mai bun mod de evaluare deoarece indica exact si cu obiectivitate stadiul de cunoastere a limbii engleze, fiind si o modalitate excelenta de a obisnui elevii cu rigorile unor examene internationale”, a declarat prof. si manager educational Bucuresti, Cristina Trifan.

Celor interesati le reamintim ca sesiunea de inscrieri pentru anul 2021-2022 pentru pregatirea examenelor Cambridge la centrul SCOLAR AS- Baneasa, a inceput in acesta luna. Mai multe informatii se pot obtine la adresa de email: gennieusc@gmail.com sau la sediul SCOLAR AS-Bulevardul Ficusului 38, București