Te vreau in echipa mea!

Uncategorized

Ne marim echipa si avem nevoie de colegi noi 🙂

Cautam colaborare profesor predare limba engleza-Cursuri Cambridge(training inclus)

Creștem, ne dezvoltăm și ne dorim colegi noi în echipa GenieUs Center, așa că suntem în căutarea unui profesor predare limba engleza-Cursuri Cambridge(training inclus) in sistem internship, voluntariat sau part-time.

Mai departe ne vom adresa la feminin, dar nu excludem nici băieți/bărbați valoroși. 🙂

Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?

1. Să aibă o atitudine pozitivă și să fie mereu cu zâmbetul pe buze. Vrem doar persoane care văd partea plină a paharului, pentru că acesta e un principiu de viață pentru noi toți.

2. Să fie de gașcă. Ne înțelegem super bine în firmă și nu vrem să stricăm această atmosferă.

3. Să fie dispusă să învețe. Dacă nu învață, nu crește, dacă nu crește, firma nu crește. Și centrul nostru are o viziune mare.

4. Să se îmbrace frumos – da, imaginea ei/noastră transmite imaginea firmei și e important.

5. Să fie organizată… foarte organizată!

6. Să fie atentă la detalii… foarte atentă! .

7. Să fie harnică. Lenea nu are ce căuta la noi în firmă!

8. Să fie descurcăreață și persistentă. Când îi dăm o situație de rezolvat să nu se oprească până nu găsește soluția. Proactiv este cuvântul care trebuie să o caracterizeze.

9. Să știe să vorbească frumos și să scrie frumos (educat și corect).

10. Să fie disponibilă să lucreze în echipă și să îi ajute pe ceilalți din firmă.

11. Vorbitor fluent sau nativ de limba engleză, un certificat de competență în limba engleză este necesar (diplomă de facultate de profil sau IELTS, TOEFL, Cambridge, etc.)

12. sa aiba abilități privind gestionare timpului si abilități de management al clasei.

13. Să ii placa lucrul cu copiii. Sa ii placa mult! Experiența in interactiunea cu copiii, fie intr-un mediu formal fie informal.

14. Facultatea nu este obligatorie( daca esti inca student), in rest trebuie sa ai studii superioare pentru postul de profesor si cei șapte ani de acasă. Și nu 5 sau 6 ani de acasa, ci 7!

15. Poate să fie proaspăt absolventă, masterandă sau chiar studentă. Nu contează vârsta… numai atitudinea!

Ce o să facă această persoană?

1. profesor cursuri Cambridge: va sustine cursuri Cambridge pentru pregatirea copiilor la examene Cambridge-nivel A1, A2, B1,suportul de curs va fi dat de noi, va trece printr-un training pentru a intelege cat mai bine desfasurarea orelor de curs dar si desfasurarea examenului si etapele acestuia, va folosi materiale audio si video( deci o minima experienta in lucrul cu un calculator este necesara), orele vor fi interactive(deci avem nevoie de o persoana activa, plina de umor si spontana). Gestionarea și educarea elevilor de varsta prescolara sau scolara vorbind și cântând în principal în limba engleză.Elaborarea și punerea în aplicare a unor planuri de lecție atragatoare.Aderarea la curriculumul de predare stabilit. Menținerea unor relații pozitive cu elevii și părinții.Participarea la întâlnirile de echipă

Candidatii vor:

2. menține legătura cu membrii centrului.

3. Se vor ocupa de organizarea workshop-urilor si cred ca nu e necesar sa precizam faptul ca la sfarsitul zilei trebuie sa lasam totul in ordine asa cum ne-am dori sa si gasim o doua zi. You can’t be happy in a messy place 🙂

4. … lăsăm loc liber pentru ce ne mai vine în minte pe parcurs.

Ce îi oferim?

1. Distracție (nu este opțional)

2. Salariu (eu zic bunicel in raport cu orele pe care trebuie sa le petreci cu noi, cred vei vrea sa petreci mai mult timp cu noi 🙂 asa ni se intampla si cu copiii, nu mai vor acasa 🙂 )+ Bonusuri de performanță

3. Laptop si materialele necesare

4. Birou (cu scaun cu tot) 🙂

5. Bibliotecă cu multe cărți pe care să le citești în timpul orelor de lucru – nu toată ziua, da’ în fiecare zi (le citim si copiilor- „Reading inspires children!”)

6. Șef bun și înțelegător

7. Atmosferă de lucru plăcut

8. Posibilitatea de promovare în cadrul firmei

9. Seriozitate ( bonusurile le vei primi fără întârzieri… de fiecare dată!)

10. Multe cadouri și surprize – posibilitatea de a participa GRATUIT intr-o tabara internationala

11. Acces la evenimente de educatie si la platforme Cambridge teacher- centru nostru fiind membru British Council

12. Posibilitatea de a-ți crea relații de calitate cu oameni de valoare.

De când avem nevoie?

Incepand din luna Septembrie, anul 2021 evident! 🙂

Dacă ai citit acest anunț, te entuziasmează ideea de a lucra cu noi și te potrivești perfect cu descrierea din cele 12 puncte, trimite-ne un mail cu CV-ul tău (cu poză și cont de Facebook!) la adresa gennie.us.club@gmail.com și scrie în mail și răspunsul tău la următoarea întrebare:De ce vrei acest loc de muncă? (răspunsul tău te poate descalifica din start, chiar dacă te îmbraci frumos 😛)

Dacă e-mail tău nu conține răspunsul la întrebarea de mai sus, CV-ul cu poza și/sau contul de Facebook, candidatura ta nu va fi luată în considerare.

Te așteptăm în echipă. 🙂