Colaborare INEDITA cu SCOALA GIMNAZIALA ” IOAN BADESCU”-zona Popesti-Leordeni

Uncategorized

Din data de 11.10.2021, la sediul Scolii Gimnaziale Ioan Badescu vor incepe cursurile de pregatire si sustinere a examenelor CAMBRIDGE pentru toate nivelurile. Structura examenelor CAMBRIDGE permite participarea oricarui elev care a implinit varsta de 7 ani.

De asemenea, cursul Prestarters se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 7 ani, se bazeaza pe invatarea prin joc, poezie, joc de rol si cantec si pregateste trecerea spre Young Learners (YLE)– primele examene de limba engleza.

Absolvirea examenelor CAMBRIDGE ofera cele mai prestigioase certificate pentru cei ce studiaza limba engleza, termenul de valabilitate al acestora fiind nelimitat.

Certificatele obținute în urma examenelor de limba engleză Young Learners (YLE), nivelurile Movers și Flyers, pot fi folosite pentru echivalarea probei de competență lingvistică la admiterea în clasa a 5-a cu program intensiv (nivel minim necesar: A1). Punctajul necesar pentru recunoaștere este de minim 11 scuturi, cu minim 4 scuturi la două competențe și minim 3 scuturi la a treia competență.

Pentru elevii de liceu, probele de competenta din cadrul bacalaureatului pot fi echivalate cu rezultatele obtinute la examenele CAMBRIDGE in conformitate cu Ordinul nr. 5794 din 29.10.2009 emis de Ministerul Educatiei Nationale. Aveti atasata o mica prezentare a cursurilor si examenelor pentru parinti.

Pentru detalii suplimentare, persoanele de contact sunt: manager educational GenieUs Center Bucuresti– prof. Cristina Trifan 0771224761 sau email gennieusc@gmail.com