READING RACE

Uncategorized

🔊 Centrul de carte straina Fischer International a dat startul celei de-a patra editii a concursului Reading Race. Anual, aceasta competitie incurajeaza si premiază cititul din placere in limba engleza al tuturor elevilor din România. Competitia se desfășoară in perioada 1 martie 2021-18 iunie 2021.

✏️ Concursul presupune achiziționarea unui pachet de 8 sau 4 carti din catalogul competitiei, citirea acestora si completarea creativă a portofoliului.

🎁 Toti participantii vor primi diploma, un ghiozdan plin cu rechizite si un abonament pe toata perioada vacantei de vara la biblioteca virtuala Fischer.
🏆 Cele mai originale portofolii vor intra in cursa pentru marile premii: 3 locuri in tabara, 10 abonamente la biblioteca Fischer valabile un an si multe alte surprize.
📚 Iar centrul cu cele mai frumoase portofolii trimise va castiga 100 de carti in limba engleza din partea National Geographic Learning pentru biblioteca scolii.

📝 Pentru înscriere si comandarea cărților va rog sa imi comunicati in privat detaliile. Acestea se vor desfasura pana pe 18 aprilie.
Pentru livrarea prin curier se adauga o taxa de 18 lei. Este nevoie de nume parinte, tel, adresa, pachetul de carti dorit.
Pentru ridicarea din librarie nu exista taxe suplimentare (Buc, Sector 1, bd. Lascar Catargiu, nr 14). Este nevoie de numele parintelui, tel, adresa, pachetul de carti dorit.
In ambele situatii plata se va face la livrare/ridicare.

⚠️⚠️⚠️ Daca aveti intrebari cu privire la ce pachet ar fi potrivit copilului dvs. va raspund cu drag!

🖨️ Portofoliile vor trebui printate. Iar pe prima pagina se va completa GenieUs Center la scoala. Dupa completare, le puteți trimite fie fizic, scanate sau fotografiate pana la data de 3 iunie.

🏅 Criterii de selectie:
Abordare creativa
Prezentarea atractiva si elaborata a conținutului
Contributia personala
Lizibilitate si vizibilitate
Încadrarea în termenul limita

‼️ Prin participarea la concurs sunteti de acord cu furnizarea urmatoarelor date personale: nume si prenume, nr de tel/adresa de e-mail, scoala/centrul si orașul. Acestea vor fi folosite pentru a mentine comunicarea cu privire la detaliile concursului.