Înscrieri cursuri si examene Cambridge English- Școlar AS-Băneasa

Uncategorized

Cursuri si Examene Cambridge English la „Școlar AS”- Băneasa venue, București
✅🆕GenieUs Centre organizează cursuri si examene Cambridge English din data de 5 octombrie, la „Școlar As” Băneasa: PreStarters, PreA1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers și A2 Key (KET)!
🔴Înscrierile se pot face incepand cu 13 septembrie la sediul Școlar AS-Bulevardul Ficusului 38, București, persoana contact- director Dana Blându. Sesiunea este deschisa tuturor potențialilor candidați din zona Băneasa dar si din toate sectoarele din București si Ilfov.
✅Cu minim 11 scuturi obținute la examenul Cambridge English Young Learners of English – YLE Flyers sau YLE Movers poți echivala proba de competență lingvistică pentru admiterea în clasa a V-a cu predare în regim intensiv; un certificat nivel minim A2 Key (KET) poate echivala admiterea în clasa a IX-a cu program bilingv sau intensiv engleză. Începând cu nivelul A2 Key (KET), poți echivala proba de competență lingvistică la Bacalaureat, atât timp cât punctajul obținut este de peste 140.

🧞‍♀️GenieUs Center este unul dintre centrele de excelenta din România autorizate să organizeze cursuri și să organizeze examene Cambridge English prin parteneriat cu British Council. Suntem un centru de pregătire pentru examene Cambridge, cu o experiență de 15 ani, acreditat și premiat.
Peste 8000 de candidați au susținut un examen Cambridge English prin intermediul GenieUs Center-member of the British Council Exam Programme.
Suntem alături de tine pas cu pas pentru obținerea certificatului internațional Cambridge English! Certificatul Cambridge English este valabil pe viață și atestă cunoștințele de engleză. Detalii: www.gennie-us.ro
Consultant examene Cambridge: Cristina Trifan, cristinatrifan@gennie-us.ro, tel.: 0 771 224 761.