SCOALA PRIMARA OPTIMA- un partener de EXCEPTIE in zona VOLUNTARI

Uncategorized

In urma promovarii parteneriatului cu GenieUs Center, „SCOALA PRIMARA OPTIMA” a devenit centru de organizare a examenelor lingvistice CAMBRIDGE inca din anul 2016 cu un real succes in zona Voluntari. Anuntam cu mare bucurie reluarea cursurilor dupa un an scolar greu atat pentru profesori cat si pentru copii.

Asadar, din data de 01.10.2021, la „SCOALA PRIMARA OPTIMA” se vor relua cursurile de pregatire si se pot sustine examenele CAMBRIDGE pentru toate nivelurile. Structura examenelor CAMBRIDGE permite participarea oricarui elev care a implinit varsta de 7 ani dar si a adolescentilor/adultilor care nu mai sunt angrenati intr-o forma de invatamant.

De asemenea, cursul Prestarters se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 7 ani, se bazeaza pe invatarea prin joc, poezie, joc de rol si cantec si pregateste trecerea spre Young Learners (YLE)– primele examene de limba engleza.

Absolvirea examenelor CAMBRIDGE ofera cele mai prestigioase certificate pentru cei ce studiaza limba engleza, termenul de valabilitate al acestora fiind nelimitat.

Certificatele obținute în urma examenelor de limba engleză Young Learners (YLE), nivelurile Movers și Flyers, pot fi folosite pentru echivalarea probei de competență lingvistică la admiterea în clasa a 5-a cu program intensiv (nivel minim necesar: A1). Punctajul necesar pentru recunoaștere este de minim 11 scuturi, cu minim 4 scuturi la două competențe și minim 3 scuturi la a treia competență.

Pentru elevii de liceu, probele de competenta din cadrul bacalaureatului pot fi echivalate cu rezultatele obtinute la examenele CAMBRIDGE in conformitate cu Ordinul nr. 5794 din 29.10.2009 emis de Ministerul Educatiei Nationale.

Pentru detalii suplimentare, persoanele de contact sunt: manager educational GenieUs Center Bucuresti– prof. Cristina Trifan, fondator si CEO GenieUs Center- prof. Manuela Albu, manager general GenieUs Center – Sorin Iacob, director „SCOALA PRIMARA OPTIMA” Irina Istrat.